Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через Азарова в Донецьку обмежили рух і рекомендують підкорятися

П'ятниця, 7 вересня 2012, 10:13

У зв'язку із приїздом прем'єра Миколи Азарова, протягом дня 7 вересня буде обмежений рух транспорту на центральних вулицях Донецька. 

Про це повідомляє Остров з посиланням на прес-службу Управління ДАІ в Донецькій області.

"У зв'язку із проведенням упоперек протягом дня періодично буде обмежений рух транспорту…",- повідомила прес-служба.

В обласному ДАІ уточнили, що обмеження стосуються центральних вулиць Київського, Ворошилівського, Ленінського й Петровского районів Донецька. 

Державтоінспекція рекомендувала водіям всіх транспортних засобів "бути більш уважними за кермом, рухатися з безпечною швидкістю, суворо дотримуватися Правил дорожнього руху при здійсненні маневрів обгону, зміні полос, проїзді перехресть".

Також у ДАІ рекомендували "безумовно підкорятися світловим і звуковим сигналами патрульних автомобілів, вимогам сигналів регулювальників, а також не паркувати транспорт у непередбачених місцях". 


Також водіїв просять скорегувати свій маршрут руху з урахуванням наданої інформації. 

Співробітники Державтоінспекції із самого ранку ведуть службу в центральній частині міста. У багатьох місцях, де раніше паркували свої машини городяни, у п'ятницю ДАІ просить переставити їх в інше місце. 

Як відомо, 7  вересня в рамках святкування Дня звільнення Донбасу Азаров планує відвідати Саур-Могилу під містом Сніжне Донецької області, а потім візьме участь в урочистому відкритті парку й басейну в Петровському районі в Донецьку. 

Всі фото Остров 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...