Опозиція не вся доїхала на голосування по наклепу. Дехто через пробки і відрядження

Вівторок, 2 жовтня 2012, 14:44

Незважаючи на масштабну критику проекту закону про наклеп, за постанову про скасування "наклепу" не проголосувала третина фракції БЮТ і майже третина депутатів НУНС.

Про це свідчать дані про персональне голосування депутатів за скасування голосування законопроекту про наклеп містяться на сайті ВР.

Так, зокрема не голосували нунсівці Ар'єв, Гримчак, Джемільов, Доній, Гриценко, Аржевітін.

Пізніше Ар'єв написав у своєму Facebook, що потрапив у Раду пізніше через пробки. "Цього разу були шалені пробки. Зайшов у зал о 10:05, але голосування по скасуванню наклепу вже минуло, а картка завжди зі мною!" – написав він.

"Я не пам'ятаю щоб щось виносилося на голосування до виступу фракцій. Цього разу Литвин поставив хитро. Але перепрошую за те що не встиг", - написав він.

З БЮТ  не голосували Іван Кириленко, Сергій Соболєв та Андрій Шевченко.

У прес-службі депутата Сергія Соболєва повідомили "Українській правді", що "він  перебуває у відрядженні в ПАРЄ з 01 по 05 жовтня 2012 року".

Тому він не голосував за постанову про скасування закону про наклеп. "Оскільки карточка для голосування знаходиться особисто в нього і стороннім людям не передається", - підкреслили в повідомленні.

Бютівець Олександр Сочка, перед голосуванням у своєму Facebook жалівся, що стоїть в пробці і може запізнитись на засідання.

"Я в дикій пробці вже 40 хв. Ще година до голосування проти наклепу. Карточка для голосування у мене. Як встигнути? Яндекс показує попереду все червоним", - написав він.

Були відсутні також Терьохін, Чепинога, Арутюнов, Власенко, Жеваго,  Чудновський.

Лише один депутат не підтримав скасування постанови – член Партії регіонів Василь Кисельов.

У Партії регіонів також не голосували Максим Луцький, Сергій Головатий, Сергій Клюєв, Ельбрус Тедеєв та Царьов.

КПУ та Народна партія майже одностайно підтримали постанову.

Перед цим у своєму Леся Оробець у своєму Facebook писала, що через те, що постанову розглядатимуть "нульовим питанням", "багато хто банально не встигне".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування