У брата дружини Мазурка знайшли побитого сусіда

Субота, 6 жовтня 2012, 21:49

Міліція провела обшук у квартирі брата дружини підозрюваного в убивстві охоронців "Каравану" Ярослава Мазурка.

Як повідомляє ТСН, у помешканні живуть одночасно дві родини. Самого власника, брата дружини Мазурка, вдома не було. Він разом зі своєю жінкою перебуває на дачі.

Міліція завітала до оселі вдень, коли всередині перебував лише інший чоловік. Тяжкохворий сусід відновлюється після онкологічної операції. Нічого певного він сказати не зміг, проте на його тілі були помітні сліди побоїв.

"Квартиру було перевернуто догори дригом. Слідчі підтвердили, що шукали в приміщенні саме підозрюваного Ярослава Мазурка", - зазначає ТСН.

Разом з тим, мати Мазурка Галина в інтерв’ю ТСН сказала, що не може остаточно по фото упізнати сина. Вона вагається, намагається знайти схожі риси, але робить це не точно.

"Але я не впевнена, що то був він. Він був не такий, а худий і з бородою. А ще він кашляв сильно. Я думаю, що він хворий, але мені кажуть, що з півроку тому він був у лікарні. Не можу я сказати чи точно це він: очі якісь посоловілі, губи не мої. Але якщо він прийде, я скажу йому: сину, здавайся", - каже Галина.

Серед іншого жінка припускає, що її син захворів на голову, коли працював на заводі "Лазар". Тоді він увесь час скаржився її на сильний головний біль.

Окрім сина, Галина також загадала про свого чоловіка. За її словами, він хворів на рак і займався зброєю. Але 9 років тому помер.

"Він виробив патент на якийсь автомат, мав робити випробування тієї зброї. Але нічого не вийшло, у патенті йому відмовили. А може й мав, можливо у сина той патент", - додає Галина.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування