Київські священики на службі піарять кандидата в депутати

Вівторок, 9 жовтня 2012, 15:37

У Києві священик після служби у церкві розгорнув агітаційну діяльність за кандидата в депутати – самовисуванця Юрія Полуектова.

Про це повідомили читачі "Української правди. Київ".   

"У неділю, 7 жовтня, на території парафії св. княгині Ольги, що знаходиться на вулиці Вербицького у Києві, церковнослужителі по закінченні ранкової служби вручали прихожанам агітаційні матеріали із закликом голосувати на майбутніх виборах до Верховної Ради за Юрія Полуектова, що іде на вибори по мажоритарному округу № 216 у Дарницькому районі", - розповіла киянка Вікторія.

 

На агітаційній листівці кандидат у депутати Полуектов зображений поруч із настоятелем Ольгинської церкви протоієреєм Всеволодом Рибчинським. На звороті – розписані численні обіцянки кандидата всебічно покращувати життя мешканців району і країни загалом.

 

За словами читачів УП, політичною агітацією у стінах Ольгинської церкви священики займаються не перший рік.

"Окрім регулярної підтримки окремих кандидатів, священики цього храму неодноразово агітували своїх парафіян голосувати спочатку за президента Кучму, а потім за "православного" президента Януковича", - додала Вікторія.

Зокрема, за її словами, під час президентської кампанії 2004 року у храмі роздавали листівки з фальшивим пророцтвом якихось старців з Афону, що настійно радили усім православним християнам голосувати лише за "обраного на небесах" Віктора Януковича, а тим, що не проголосують, погрожували різноманітними апокаліптичними прокляттями.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування