Чиновника Івано-Франківська спіймали на хабарі за довідку - ЗМІ

Вівторок, 9 жовтня 2012, 23:40

Співробітники прокуратури і Служби безпеки України затримали начальника департаменту архітектури та містобудування Івано-Франківська за хабар.

Про це передає "Інтерфакс-Україна" з посиланням на інформоване джерело.

Раніше повідомлялося про затримання директора департаменту архітектури та містобудування Олега Гаркоти, глави фракції "Свобода" у міськраді Романа Онуфріїва і забудовника Володимира Балагура. Гаркоту після затримання відвезли в лікарню, інших відпустили.

Агентство уточнює, що чиновника затримали "після отримання ним від посередників хабара в сумі 30 тисяч доларів".

"Чиновник вимагав хабар у місцевого підприємця за видачу довідки про містобудівні умови і обмеження будівництва житлового будинку", - сказало джерело.

За інформацією, отримавши гроші, чиновник сів у автівку, де знаходилося ще 2 людини, один з яких глава місцевої фракції партії "Свобода".

Співрозмовник підкреслив, що в ході процесуальних дій по документуванню факту хабара до автомобіля підійшла група невідомих і "спробувала відбити затриманого, через що довелося викликати наряд міліції".

"Чиновник затриманий в рамках кримінальної справи, яку порушено прокуратурою за статтею 368 ч. 4 Кримінального кодексу. Ті люди, які знаходилися з ним в машині, відпущені", - підкреслив співрозмовник агентства.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News