Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Миколаєві оголошують перемогу "регіонала" прогнавши ЗМІ

Четвер, 1 листопада 2012, 14:41

Члени ОВК №132 в Миколаєві, де оголосили перемогу "регіонала" Віталія Травянко, прийняли рішення вигнати журналістів із залу засідання.

Таке рішення було прийняте в четвер на засіданні, повідомляють "НікВесті".

Також члени ОВК прийняли рішення складати підсумковий протокол на підставі даних з дільниць.

Депутат від НУНС Геннадій Москаль попередив усіх членів окружної комісії, що цією справою займеться Генпрокуратура і якщо вони не зупиняться, то тут буде десант з депутатів Верховної ради.

Крім цього, в середу він зареєстрував у Верховній Раді постанову про створення тимчасової комісії для розслідування ситуація на цьому окрузі.

У свою чергу прес-служба партії "Батьківщина" повідомляє, що в четвер "було вскрите приміщення, де зберігаються бюлетені".

"Коробки з бюлетенями були відкриті. Це виявилося в четвер зранку. Влада розуміючи, що її кандидат програє представникові опозиції, пішла на грубі фальсифікації", - зазначили в партії.

Як відомо, за першими даними на сайті ЦВК після підрахунку 100% голосів, в цьому окрузі відрив представника "Батьківщини" Аркадія Корнацького від Травянка становив 4 167 голосів. Через добу дані на сайті змінилися на користь кандидата від Партії регіонів.

Після цього члени ОВК оголосили переможцем "регіонала" Травянка.

В "Батьківщині" заявляють, що чергова схема фальсифікації на окрузі не пройде. Терміни оскарження голосування на дільницях та протоколів дільничних комісій вже минули, їх ніхто у відведені законодавством терміни не оскаржив.

"Таким чином, всі протоколи, які були надані дільничними комісіями, є правомірними, і остаточні результати голосування на 132-му окрузі необхідно робити на підставі цих протоколів зі звіркою даних у них", - зазначили в партії.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування