Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До ОВК Пилипишина приїхав Тягнибок: "Народ прокинувся"

Четвер, 1 листопада 2012, 21:56

О 22.45 до ОВК 223 прибув лідер "Свободи" Олег Тягнибок, який висловив упевненість у тому, що перемогу його представника Юрія Левченка вдасться відстояти.

"Якщо нам вдасться вистояти тут, ми маємо шанс побудувати правову державу... Народ прокинувся, купа дзвінків, листів. Вся Україна, весь світ дивиться за цим округом", - сказав він.

"В нас тут стільки людей, що ми будь-яку атаку відіб’ємо", - додав Тягнибок.

Водночас "свободівці" стверджують, що на вулиці з’явилися люди з жовтими пов’язками і "готують провокації".

О 21:50 у залі Окружкому 223 знову спалахнула бійка.

Після чергового рішення про перерахунок голосів однієї з дільниць спалахнув скандал, в ході якого представники "Свободи" почали виштовхувати з зали представників Віктора Пилипишина і заблокували один з виходів.

За твердженням "свободівців", на кандидата в депутати від Свободи Іллєнка намагався напасти ззаду один з представників Пилипишина, після чого вони його заблокували і почали виштовхувати.

Свободівці виштовхали з зали ще 4 осіб. Вони стверджують, що один з виштовханих – це Денис Комарницький, колишній керівник фракції Леоніда Черновецького у Київраді.

Також сутички почалися під будівлею ОВК. За словами працівників міліції, до будівлі підійшла група людей, які почали конфліктувати зі "свободівцями".

Бійці "Беркуту" вишикувалися кордоном і розділили їх. Це вже друга сутичка за вечір в ОВК 223.

"Свободівець" Олександр Аронець стверджує, що один з організаторів "молодиків Пилипишина" розповів, що вони мають погодинну оплату.

"Нам чим довше, тим краще. Наше завдання, щоб наших людей було побільше і не дати свободівцямм знищити бюлетені", - процитував Аронець чоловіка.

Між тим "свободівець" Олександр Аронець почав вивішувати у своєму Facebook протоколи з ДВК, де переміг Левченко.

 
 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування