Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Швидка забрала голову ОВК в окрузі соратниці Фірташа

П'ятниця, 2 листопада 2012, 20:36

Голову ОВК округу 194 Ольгу Козько забрала швидка.

Як повідомили "Українській правді" представники "Батьківщини" та Опори, голові 194 окружної виборчої комісії (центр – м. Черкаси), викликали швидку. Її оглянули медичні працівники і з’ясували, що у голови високий тиск і погані показники кардіограми. Після цього було вирішено забрати Ольгу Козько у лікарню.

Проте голова десь сховала печатку та ключі від сейфу і не хоче їх передавати. Міліція хоче її винести на ношах, а присутні не дають це зробити. Тому працівники міліції почали вибивати двері.

"Зрозуміло, що після того, як голова ОВК остаточно зрозуміла, що не може виконати замовлення влади, у неї почалася справжня паніка: вона сказала, що їй погано, що вона зараз помре і викликала швидку, але при цьому вона дуже довго не погоджувалась віддати печатку ОВК і ключі від кімнатм, де зберігаються бюлетені", - розповів Томенко.

За його словами, світло в приміщенні вимкнуто і роботу комісії зірвано. Він висловив переконання, все це є частиною плану влади з фальсифікації результатів виборів на користь людини Фірташа.

Томенко також уточнив, що "регіонали" Чечетов, Тедеєв та Пінчук продвжують знаходитися у примішенні ОВК, але поки що стоять спокійно в стороні.

"Світла немає і, кажуть, що через поломку на лінії, не буде ще години дві. Але ми нікуди не йдемо, контролюємо ситуацію", - додав Томенко.

Раніше в окрузі вже були оголошені дані голосування і підписано остаточний протокол по одномандатному окрузі, відповідно до якого переміг Микола Булатецький, кандидат у народні депутати від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Проте не готовий ще протокол по списках.

Булатецький переміг почесного президента ПАТ "АЗОТ" , що належить олігарху Дмитру Фірташу Валентину Жуковську.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування