Влада тисне на членів ОВК в Черкасах – Томенко

Субота, 3 листопада 2012, 11:38

Представники черкаської влади тиснуть на членів ОВК №194, де за результатами виборів переміг представник Об’єднаної опозиції Микола Булатецький.

Про це заявив один з лідерів "Батьківщини" Микола Томенко, який перебуває на скандальному окрузі, повідомляє прес-служба партії.

Зокрема, на представників ОВК та дільничних виборчих комісій тиснуть через керівників підприємств та установ, де вони працюють, а також за допомогою прокуратури.

"Сьогодні низка членів комісій готова написати після тиску заяву про відмову працювати в ОВК, а деяких голів ДВК, де Булатецький набрав найбільшу кількість голосів, викликають в прокуратуру і погрожують відкриттям кримінальних справ нібито за "порушення, які вони допустили", - заявив Томенко.

Він зазначив, що будь-які "уточнення" чи "затримки" з результатами на округах 194 і 197 виглядають смішно, оскільки Булатецький переміг Валентину Жуковську з перевагою у більш ніж 12 тисяч голосів, а Леонід Даценко (округ №197, м. Канів) переміг Богдана Губського з перевагою у 5 тисяч голосів.

Як відомо, раніше ОВК №194 було оголошено дані голосування і підписано остаточний протокол по одномандатному окрузі, відповідно до якого переміг Булатецький. Томенко в п’ятницю заявив, що Партія регіонів наполягає на повному перерахунку голосів в окрузі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування