На Херсонщині суд скасував перемогу УДАРівця

Субота, 3 листопада 2012, 21:16

Одеський апеляційний адмінсуд у суботу скасував результати голосування у 183 окрузі (Херсонська область), де переміг представник УДАРу Андрій Путілов.

Про це повідомляє в суботу ввечері прес-служба УДАРу.

"Ми розуміємо, що кандидат від Партії регіонів Василь Федін ніяк не може змиритися із своєю поразкою на виборах, але це не привід чинити беззаконня та зневажати вибір громадян України шляхом прийняття сумнівних судових рішень", - наголошують в партії.

"Розуміючи, що в Україні не залишилося інституцій, які спроможні захистити результати народного волевиявлення", УДАР звертається до представників місій міжнародних спостерігачів, послів іноземних держав з проханням взяти ситуацію в ОВК № 183 під контроль.

Партія просить їх "своїм авторитетом не допустити ревізії результатів вибору громадян України, а також попередити чинну владу, що подальші спроби посягання на владу народу, що виражаються, зокрема, в намаганні коригувати результати голосування через суди, можуть призвести до міжнародної ізоляції України".

Як зазначено на сайті ЦВК, за результатами обробки 100% бюлетенів у 183 окрузі переміг Путілов, який набрав 39,49% голосів, Федін – 32,78%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування