Міліція побила знімальну групу ТВі на 11 окрузі у Вінниці

Неділя, 4 листопада 2012, 11:03

Знімальну групу телеканалу ТВі було побито у Вінниці на окрузі №11 при намаганні журналістів потрапити в залу засідань.

Про це "Українській правді" повідомив кандидат у народній депутати, гендиректор ТВі Микола Княжицький.

За його словами, зараз у приміщення окружної комісії нікого не пускають – ані журналістів, ані кандидата в депутати. В той же час, міліція весь час перебуває в приміщенні ОВК, заходить туди і присутня під час засідання.

"Що вони там роблять, ми не знаємо. Нас туди не пускають. Але щойно, коли ми намагалися акредитуватися на засідання, міліція накинулась на мене, журналіста Любомира Ференца та оператора Олександра Тупіка. Нас побито і наразі ми не можемо потрапити в приміщення", - сказав Княжицький.

Як повідомлялося, станом на ранок неділі на сайті ЦВК вказано, що за результатами опрацювання 97,27% протоколів у 11 окрузі перемагає самовисуванець Олександр Добровський і набирає 30,07% голосів.

Водночас кандидат від ВО "Батьківщина" Наталія Солейко – 27,89%.

Ще на ранок суботи, коли було оброблено 86,36% протоколів, лідирувала Солейко, за яку проголосував 25 497 виборець, Домбровський набирав 24828 голосів.

Раніше на ОВК №11 прийняли рішення про перерахунок голосів, при чому було знищено бюлетені з голосами за кандидатів від "Батьківщини".

Крім того, на цьому окрузі міліція виштовхувала спостерігачів від ОБСЄ із приміщення ОВК, в той час як члени комісії підтасовували бюлетені.

ЦВК замінила голову окружкому №11 Сергія Сітарського, який представляв "Батьківщину", на представника партії "Російський блок" Ольгу Стадник.

Представники опозиції в суботу заявляли, що члени ОВК №11 продовжують незаконний перерахунок голосів, не чекаючи рішення суду з цього приводу.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...