Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Судмедексперти відмовляються знімати побої, отримані у Первомайську

Понеділок, 5 листопада 2012, 17:12

У Миколаївському бюро судмедекспертизи громадянам відмовляють у знятті побоїв, одержаних під час сутички з правоохоронцями у ОВК №132.

Про це повідомив прес-секретар облштабу об'єднаної опозиції "Батьківщина" Ярослав Індиков, якого цитує УНІАН.

Керівник обласного виборчого штабу об'єднаної опозиції "Батьківщина" Вадим Меріков протягом кількох днів намагався в бюро судмедекспретизи зафіксувати легкі тілесні ушкодження, одержані ним під час штурму "Беркутом" приміщення ОВК в Первомайській міськраді.

Під час сутички він дістав легкі ушкодження у вигляді синців на руках і на тілі.

За словами Індикова, в бюро судмедекспретизи Мерікову щоразу називали різні причини відмови: немає лікаря, приходите в інший день тощо.

За словами керівника обласного виборчого штабу, йому відомо також кілька випадків, коли іншим учасникам подій у Первомайську також відмовили у фіксації побоїв.

Меріков стверджує, що "в бюро одержали негласне розпорядження: всіх громадян з такими тілесними ушкодженнями не приймати".

Як відомо, в ніч з 1 на 2 листопада після первинного підрахунку голосів на 132-му окрузі (Первомайський район Миколаївської області), коли лідирував представник опозиції Аркадій Корнацький, бійці спецпідрозділу "Беркут" з представниками виконавчої служби вилучили в ОВК оригінали протоколів дільничних комісій для передачі їх до суду.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування