Порошенко підтвердив слова Януковича, що на нього тиснуть

Понеділок, 5 листопада 2012, 22:34

Україні не загрожує радикалізація суспільства в поствиборчий період.

Про це повідомив бізнесмен, міністр економічного розвитку Петро Порошенко в ефірі телеканалу ICTV.

Він нагадав, як нещодавно президент Віктор Янукович йому вказав на те, що він на собі знає про шалений тиск на бізнес: "Я можу вам підтвердити, що це правда".

"Іноді варто бути осторонь, ніж на загостренні політичних процесів. Бо саме я відповідаю за свободу слова відповідних засобів масової інформації, бо саме я відповідаю за розробку тих чи інших реформ, які мають захистити людей", - зазначив він, додавши, що такий тиск він відчуває "15 років".

При цьому на уточнююче запитання, з ким він співпрацюватиме у майбутній Раді, куди його вибрали за мажоритарним округом на Вінничині, міністр прямо не відповів, заявивши: "Я буду з Україною".

"Я, звичайно, буду в парламенті. Я дуже поважаю волевиявлення майже 74-х тисяч вінничан. Я пишаюся, що як самовисуванець, набрав найбільшу кількість голосів, і перед кожним виборцем я відчуваю відповідальність", - додав він. 

Коментуючи результати виборів до Верховної Ради, Порошенко зазначив, що "українці не вірять в радикалізацію".

"Я особисто, як результат цих виборів, не бачу сьогодні жодних загроз радикалізації суспільства в поствиборчий період. Те. що сьогодні набрала, абсолютно заслужено, велику кількість голосів "Свобода", я не бачу в цьому жодної радикалізації. Так само, як і великі відсотки, які набрала Компартія", - зазначив він.

"Сьогодні Україні загрожують більш небезпечні кроки: у вигляді політичної кризи, економічної кризи, конкретне збідніння українського народу, загроза стабільності національної грошової одиниці…", - додав політик.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування