Під скандальним ОВК 184 у Новій Каховці встановлюють намети

Вівторок, 6 листопада 2012, 10:43

Голова скандального окружкому 184 у Новій Каховці перебуває у лікарні і не збирається приходити на засідання ОВК, на якому мають переглянути підсумковий протокол.

Про це повідомляють "Херсонські вісті".

За їхніми даними, о 13.00 у вівторок на вимогу більшості членів комісії має відбутися засідання ОВК щодо розгляду факсограми ЦВК про перегляд підсумкового протоколу по одномандатному округу, в якому були виявлені масові неспівпадіння і неточності.

Мітинг у Новій Каховці. Фото Андрія Левуса з Facebook

Однак, як повідомили виданню в окружкомі, його голова Микола Григорець наразі перебуває у лікарні і приходити на засідання ОВК не збирається.

В той же час у Новій Каховці біля міської мерії, де знаходиться приміщення ОВК, збираються люди і встановлюються намети самовисуванця Івана Винника та представників об'єднаної опозиції.

Фото з Twitter "Херсонські вісті" 

Також у вівторок Херсонський окружний адміністративний суд продовжить засідання у справі про перерахунок голосів на низці дільниць округу за позовом Винника.

Як відомо, за результатами перерахунку на 3 дільницях у 184 окрузі в пачках провладного кандидата Миколи Дмитрука були виявлені бюлетені інших кандидатів, що вказує на фальсифікації в даному окрузі.

Також було виявлено, що дані з протоколів з мокрою печаткою з кількох ДВК та протокол окружної виборчої комісії про встановлення підсумків голосування не співпадають.

На різних дільницях провладному кандидату було приписано від 21 до 100 голосів.

У понеділок голова ОВК № 184 Микола Григорець зник разом з печаткою.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування