ЯНУКОВИЧ ЗНИК

Середа, 7 листопада 2012, 15:14

Президента Віктора Януковича майже два тижні не бачили на публічних заходах, він тиждень не виступав з коментарями щодо фальсифікації результатів виборів в окремих округах, а також можливих перевиборів.

"Українська правда" звернулася до прес-служби президента з проханням прокоментувати, де наразі перебуває Янукович і чи буде він реагувати на останні події навколо виборів.

Водночас у прес-службі відповіли, що не мають інформації про те, коли Янукович прокоментує останні події і чи прокоментує взагалі, а також порадили написати офіційний запит.

Як відомо, востаннє Януковича бачили під час голосування 28 жовтня. Після цього президент звертався до громадськості лише в заявах, оприлюднених на його сайті і у відеоролику, який крутили телеканали.

З цих заяв лише 4 стосувалися виборів. Дві з закликом до громадян відповідально підійти до виборів, одна - щодо того, що президент вітає позитивні оцінки міжнародних спостерігачів.

Була також заява, в якій Янукович висловив сподівання на співпрацю з новою Верховною Радою.

Останній виступ датується про вибори 31 жовтня.

Після цього президента майже два тижні не бачили на публічних заходах, він тиждень не виступав з заявами щодо виборів. Користувачі соцмереж активно обговорюють зникнення президента і висловлюють здивування відсутністю його реакції на останні події.

Реакції Януковича також вимагала опозиція, яка заявила, що не визнає вибори, поки ЦВК не оголосить переможцями тих її кандидатів, які перемогли на 13 округах.   

В четвер та п'ятницю Янукович відвідає Кіпр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування