Клюєви виправляють законопроекти під себе прямо на засіданні Ради

Середа, 7 листопада 2012, 15:23

"Регіонала" Сергія Клюєва підловили на тому, що він вносив правки у законопроект з СМС повідомлення невідомого абонента Дьякона.

Це видно з фото, яке викладено у Facebook і зроблене ще до голосування законопроекту №9241, яким депутати підняли ставки ввізного мита на деякі товарні групи.

фото Влада Соделя

"99,99 мас.% кремнію" знизити ставку з 5% до 0. Можно спробувати озвучити, що у правці #33 була технічна помилка – у таблиці не відображений код 2804610000 за яким ставка змінюється так само як і за кодом 2804690000", - було написано у повідомленні.

"В дуже вільній формі жонглюються формулювання що-до змістовної частини, а депутат ПР, Віталій Хомутиник, який подавав цей законопроект на голосування, переписує цифри із sms`ки в тіло законопроекту", - зазначив автор фотографії Содель Влад, який і виклав її на своїй сторінці у мережі.

Нагадаємо, 6 жовтня парламент погодився підняти ставки ввізних мит на сотню товарних позицій.

Найбільшим виробником струму з енергії сонця в Україні є австрійська компанія Activ Solar, яку пов'язують з секретарем РНБО Андрієм Клюєвим і його братом Сергієм.

За інформацією "Української правди", керівником Activ Solar є зять Сергія Клюєва Каве Ертефай, а засновником значиться траст із Ліхтенштейну P&A CORPORATE TRUST.

Як відомо, кремній сонячної якості (кремній з вмістом кремнію понад 99,99% за вагою) використовують для виробництва фотоелектричних перетворювачів (сонячних батарей).

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News