Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У легкоатлетів новий президент

Четвер, 8 листопада 2012, 20:42

Федерація легкої атлетики України обрала своїм новим президентом Ігоря Гоцула.

Таке рішення у четвер ухвалили делегати звітно-виборчої конференції ФЛАУ, передає УНІАН.

Керівництво федерації заздалегідь вирішило, що конференція буде проведена у закритому режимі, тому журналісти не були допущені на початок засідання, а про результати конференції було оголошено на прес-конференції після її закінчення.

Як повідомив екс-президент федерації Валерій Борзов, він пропонував провести таємне голосування під час виборів президента федерації, аби "уникнути тиску адмінресурсу на делегатів конференції".

Втім, цю пропозицію Борзова не підтримали, і він на знак протесту зняв свою кандидатуру з голосування і залишив залу засідань.

Гоцул сказав, що делегати визнали незадовільною роботу попереднього керівництва федерації.

Також він повідомив, що першим віце-президентом федерації було обрано Євгена Баженкова, а віце-президентами - відомих українських легкоатлеток Ольгу Бризгіну та Наталю Добринську.

Відповідаючи на запитання журналістів, чому делегати конференції відмовились провести голосування у таємному режимі і чи підтверджує він підозри щодо тиску на делегатів конференції, Гоцул зазначив, що є радником одного з лідерів об’єднаної опозиції Арсенія Яценюка.

"Ви можете уявити, щоб державні служби мене активно просували?", - запитав Гоцул.

Як відомо, 28 серпня понад 30 спортсменів і тренерів, серед яких провідні легкоатлети країни, чемпіони, призери Олімпійських ігор, світових та європейських чемпіонатів, вимагали змінити керівництво федерації.

У листі до Держслужби молоді та спорту легкоатлети виклали бачення ситуації, яка склалася з тренувальними зборами, виїздами на змагання, умовами проживання та організацією харчування на тренувальних базах.

Зокрема, як заявили легкоатлети, ставлення керівництва збірної до вищезазначених питань і до самих спортсменів не витримує жодної критики. Пролунали нарікання на можливі фінансові порушення, оскільки легкоатлетам стало відомо, які кошти насправді виділяли на тренувальні збори, змагання тощо на 2011-2012 рр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування