Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Передвиборчий газовий піар Пшонки-молодшого обійшовся в 62 мільйони

П'ятниця, 9 листопада 2012, 09:05

У Запорізької області у період з 2 по 7 листопада підписано низку угод на газифікацію сіл на загальну суму 61,94 мільйонів гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Новомиколаївська сільрада Токмацького району за 3,59 мільйонів гривень замовила ПП компанії "Метан" першу чергу міжселищного газопроводу до сіл Новомиколаївка, Курошани і Мостове.

Решту підрядів отримало ТОВ "Газфаєр Інвест" киянина Олександра Буглака.

Широківська сільрада Веселівського району замовила першу чергу будівництва газопроводу в с. Широке за 2,76 мільйонів гривень. Кирилівська селищна рада Якимівського району замовила будівництво міжселищного газопроводу ГРС Якимівка – смт.Кирилівка за 50,21 млн грн.

Управління капітального будівництва Запорізької облдержадміністрації замовило міжселищний газопровід до села Новоуспенівка Веселівського району.

Разом з тим урочиста церемонія "пуску газу" в Широкому відбулася ще 19 жовтня, на церемонії виступив тоді ще кандидат у народні депутати Артем Пшонка, син генпрокурора Віктора Пшонки.

Будівництво газопроводу в Якимівському районі та газифікацію сіл Токмацького району Пшонка-молодший на своєму персональному сайті також записав у свої особисті досягнення. Так само, як і у Веселівському районі, де Пшонка урочисто відкривав газ у трьох селах.

Нагадаємо, Артем Пшонка пройшов до Верховної ради за 81-м мажоритарним округом, до якого і входять Токмацький, Веселівський та Якимівський райони.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування