Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Керівництво УДАРу на Одещині змінили на людей Гурвіца

Субота, 1 грудня 2012, 10:36

В Одеській області відбулася тотальна зміна керівництва місцевих організацій партії "УДАР".

Як повідомляє "Думская.net", таке рішення ухвалила ще 22 листопада політрада партії.

Зокрема, з посади голови регіональної організації "УДАРу" зміщений екс-міліціонер Сергій Рахубенко, а посади голови міського відділення позбувся підприємець Дмитро Єргієв.

Замість Рахубенка облорганізацію очолив екс-начальник управління молодіжної та сімейної політики міськради і колишній координатор руху "Пора!" Андрій Юсов. У місті керувати "УДАРом" буде 68-річний пенсіонер Станіслав Євсеєв. Обидва вони вважаються людьми колишнього мера і новообраного нардепа Едуарда Гурвіца.

За даними джерел "Думської" в політсилі, саме Гурвіц ініціював чистку рядів, а зміна керівництва зумовлена ​​підготовкою до можливих дострокових виборів міського голови Одеси.

Юсов підтвердив виданню інформацію про кадрові зміни: "В даний час я виконую обов'язки голови облорганізації. Чому політрада прийняла таке рішення - це питання до політради. Наша партія після виборів розширюється і реорганізується. Можливо, перестановки пов'язані саме з цим моментом".

"Що стосується Гурвіца та позачергових виборів мера, то скажу так: Едуард Йосипович є політичним координатором Одеської області від "УДАРу", а позиція одеської команди партії - у тому, що дострокові вибори необхідні. Ми від цієї тези не відмовляємося. Але я б не пов'язував з нею організаційні питання всередині "УДАРу", - додав він.

У свою чергу, відсторонений від керма обласної організації Рахубенко оприлюднив заяву, в якій прямо звинувачує Гурвіца і Віталія Кличка в зраді ідеалів партії.

"Все керівництво одеської обласної, міської, районних і первинних організацій партії "УДАР" звільняється від своїх обов'язків без зазначення причин. Призначено в.о. на ці посади вольовим рішенням партії. Єдине, що ми знаємо точно це те, що до 22 листопада 2012 року практично всі ці люди членами партії "УДАР" не були, заяв про вступ до партії в одеську обласну організацію партії не подавали і ніякого відношення до партії не мали", - стверджує він.

"Єдина людина, до якої вони мали відношення - Е.І. Гурвіц, який з'явився біля "УДАРу" і Кличка за два місяці до виборів і благополучно заїхав на бренді "УДАРу"до Верховної Ради. Висновок очевидний: крім депутатського мандату, Кличко подарував Гурвіцу ще й одеський філіал партії", - вважає екс-керівник облорганізації.

"Більшість керівників партійних осередків "УДАРу" в Одеській області, а також члени партії ухвалили рішення про припинення членства в даній партії. Наші моральні принципи не сумісні з правилами, за якими ця партія функціонує", - додав він.

 
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування