Ахметову комерційно цікавий чемпіонат СНД

Понеділок, 3 грудня 2012, 15:04

Президент ФК "Шахтар" Рінат Ахметов готовий платити зарплату відомому європейському фахівцеві, який захоче очолити національну збірну України з футболу.

"Я б зараз зняв питання, що на гарного фахівця немає бюджету. Я можу публічно сказати, що якщо потрібен дуже сильний європейський фахівець, я готовий зі свого фонду платити зарплату європейського фахівця, тобто я готовий взяти це на себе", - сказав він журналістам у понеділок у Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Ахметов підкреслив, що якщо Федерація футболу України (ФФУ) прийме рішення про запрошення відомого європейського тренера в збірну, то фінансове питання не стане перешкодою.

При цьому, на його думку, важливо визначитися, який наставник потрібен національній команді і хто здатен вивести її на якісно новий рівень.

Ахметов вважає, що можливий чемпіонат СНД з футболу був би цікавим з комерційної точки зору, але підкреслює, що при розгляді даного питання на першому місці мають стояти інтереси українського футболу.

"З комерційної точки зору, звичайно, цей проект цікавий. Якщо говорити, посилиться конкуренція - однозначно, конкуренція посилиться. Мені здається, цей чемпіонат буде претендувати на трійку кращих чемпіонатів Європи", - сказав він.

Ахметов вважає, що чемпіон і віце-чемпіон такого чемпіонату СНД був би претендентом на перемогу в Лізі Чемпіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування