Батько блондинки, яка влаштувала найдорожче ДТП, взяв 0,5 мільйона хабара

Середа, 5 грудня 2012, 10:16

Генпрокуратура завершила досудове розслідування кримінальної справи за обвинуваченням директора Держслужби зайнятості Володимира Галицького в отриманні хабарів на загальну суму 574 тис. гривень.

Про це Українським Новинам повідомили в прес-службі Генпрокуратури.

Дії Галицького та двох інших екс-співробітників відомства кваліфікуються за ст. 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу, а заступника начальника загального відділу та водія служби за ч. 5 ст. 27, ст. 368 (пособництво в отриманні хабара) КК.

В ході розслідування встановлено, що Галицький у співучасті з начальником фінансового управління служби при пособництві водія і заступника начальника загального відділу служби протягом літа-осені 2011 року отримав хабар у сумі понад 346 тис. гривень за сприяння одному з підприємств в узгодженні правлінням Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття програми Донецької області по створенню нових робочих місць в 2011 році, в яку увійшло підприємство.

Після цього Галицький при співучасті з начальником управління організації матеріально-технічного забезпечення служби та пособництві водія і заступника начальника загального відділу служби у вересні 2011 року отримав хабар у сумі майже 198 тис. гривень за підписання договору з одним з підприємств Києва.

Крім цього, Галицький разом з начальником управління матеріально-технічного забезпечення центру отримали хабар від керівника зазначеного підприємства в сумі майже 30 тисяч гривень.

Всі п'ятеро фігурантів справи перебувають під вартою і містяться в Лук'янівському СІЗО (Київ).

На даному етапі складається обвинувальний акт, який найближчим часом буде передано до суду.

Як відомо, у Галицького заарештували рахунок в Монако на 1 мільйон євро, а його дочка влаштувала в Монако найдорожче ДТП, розбивши машин на 3 мільйони євро.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...