Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Що робити з Луценком, вирішуватиме спецкомісія

Середа, 5 грудня 2012, 14:48

Рішення про лікування екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, який зараз перебуває у стаціонарі Чернігівської обласної лікарні, буде прийматися колегіально.

Про це повідомив заступник головного лікаря Микола Колос агенції УНІАН.

За його словами, Луценко проходить обстеження, за результатами якого буде призначено відповідне лікування.

Висновки обстеження вивчатиме спеціальна комісія, створена в управлінні охорони здоров'я Чернігівської ОДА.

"Поки що висновків немає", - сказав Колос.

За попередніми даними, лікарі стан здоров'я Луценка оцінюють як задовільний. Хоча його дружина Ірина Луценко заявляла, що засуджений екс-голова МВС постійно вживає знеболювальне.

В Управлінні Державної пенітенціарної служби в області вказують, що термін обстеження і перебування Луценка у лікарні поки що не відомий.

Як повідомлялося, увечері 3 грудня Луценка перевезли до гастроентерологічного відділення Чернігівської обласної лікарні із Менської колонії.

За даними прес-секретаря "Народної самооборони" Лариси Сарган, "про лікування мова поки що не йде, тільки чергове обстеження".

Дружина екс-міністра повідомила, що стан Луценка "дуже поганий, крім інших хвороб, у нього є підозра на дуже серйозне захворювання кишечника".

За повідомленням ДПтС, Луценко погодився на пропозиції лікарів щодо госпіталізації для проходження медичного обстеження, про що дав відповідну письмову згоду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування