Литвин: я буду рядовим членом комітету

П'ятниця, 7 грудня 2012, 12:15

Екс-спікер Верховної ради Володимир Литвин вважає, що після того, як він двічі очолював Верховну Раду, нелогічно керувати якимось комітетом.

Про це він заявив журналістам 7 грудня в Житомирі, повідомляє Житомир.info.

"Якщо я очолював Верховну раду двічі й після цього йти очолювати комітет, я думаю, що з погляду логіки це буде абсолютно незрозуміло. Тому в мене плани одні – працювати в комітеті з питань освіти і науки", - сказав він.

"Але оскільки йде боротьба за комітети, то я ще місяць тому заявив, що не потрібно брати до уваги мою скромну персону, я буду рядовим членом комітету. Я користуюся таким гарним афоризмом, який звучить так: "Усе буде добре, навіть якщо все буде інакше", - додав екс-спікер.

Разом з тим Литвин повідомив, що намагається не думати про те, що процес обрання спікера може затягтися.

"Чесно кажучи, я намагався б нічого із цього приводу не думати, тому що сьогодні для мене питання №1 – знайти компроміси, домовленості у вирішенні питань організації підготовки роботи Верховної Ради нового скликання. На це я спрямовую свої зусилля", - сказав він.

"В принципі, можна нескінченно все затягувати, але якщо є кандидатури або хтось захоче продемонструвати самовисування, регламент, закон це не забороняє робити. Дискусія буде, я в цьому впевнений, але парламент – це саме місце для дискусій", - підкреслив Литвин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування