Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві затримали колишнього високопосадовця МВС Грузії

Субота, 8 грудня 2012, 14:24

У Києві 7 грудня на підставі звернення національного бюро Інтерполу Грузії було затримано колишнього високопоставленого співробітника міністерства внутрішніх справ Грузії Олега Мельникова.

Як повідомили "Інтерфакс" в суботу в МВС Грузії, Мельникова було оголошено в розшук 6 грудня, після того, як Тбіліський міський суд ухвалив рішення про його двомісячне попереднє ув’язнення.

Головна прокуратура Грузії звинувачує Мельникова, а також колишнього директора департаменту конституційної безпеки МВС Грузії Дато Ахалая, колишніх високопоставлених співробітників МВС Сосо Топурідзе та Геронтія Аланія в перевищенні службових повноважень. Звинувачення проти них об'єднано в одну справу. Зокрема, вона стосується побиття поліцейських. Усі четверо перебувають поза територією Грузії, і їх усіх оголошено в розшук за лінією Інтерполу.

У той же час, джерело в МВС України повідомило агентству "Інтерфакс-Україна", що Мельников доставлений в Дарницький райвідділ міліції.

"Високопоставлений грузинський чиновник був затриманий вчора (7 грудня) о 16.00 співробітниками СБУ на виконання рішення суду Грузії, і доставлений у райвідділ міліції Дарницького району", - сказав співрозмовник агентства.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...