Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У центрі Києва на пенсіонерку впала стеля й переламала їй ноги

Субота, 5 січня 2013, 21:03

У старовинному будинку навпроти парка Шевченка в центрі Києва стеля впала просто на пенсіонерку і мало її не вбила.

Як повідомляє ТСН, шматки цегли і штукатурки майже повністю вкрили літню жінку і переламали їй обидві гомілки.

"Вона погано чує і бачить. Вона питала: звідки земля? Чому я в землі? Не розуміла, що відбувається. Вона намагалася встати, але від больового шоку втрачала свідомість", - розповіла онука постраждалої Катерина Зерова.

Донька пенсіонерки Галина переконана, що стеля впала через дах, який протікає. Жінка каже: в ЖЕК скаржилася на дірявий дах неодноразово, однак щоразу безрезультатно.

"В мене квартира приватизована, а те, що над нею, не приватизоване! Я не маю права лазити на дах. Це має робити ЖЕК. Запобігання аварійним ситуаціям, підготовка будинку до осінньо-зимового сезону записано в договорі, за яким ми сплачуємо за цю квартиру немалі гроші", - пояснила Галина.

Нову скаргу донька пенсіонерки написала в ЖЕК одразу ж після інциденту. Однак у відповіді їй написали, що аварія в квартирі сталася через "неналежне утримання квартири мешканцями оселі".

Як з'ясували журналісти ТСН, ЖЕК, якому писала Галина Зерова, розформували і об'єднали з іншою конторою. А керівника звільнили тиждень тому.

Юрист Вадим Кізленко каже, що справ у судовому реєстрі сотні. Процеси, переважно, затягуються на роки. У кращому разі комунальники відремонтують квартиру та на якийсь час звільнять родину від квартплати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...