Пошту співробітника "Батьківщини" зламали

Середа, 13 лютого 2013, 09:45

В ніч на 13 лютого із зламаної пошти працівника прес-служби "Батьківщини" було розіслано чергове фальшиве повідомлення стосовно заяви депутата Сергія Власенка щодо фактів його переслідування.

Про це повідомила "Українській правді" власник зламаного акаунту Наталія Лисова, прес-секретар голови комітету Верховної Ради з питань євроінтеграції Григорія Немирі.

Автори фальшивого листа, розісланого вночі ЗМІ нібито від імені Лисової, намагалися створити враження, що заяви Власенка про його переслідування були дійсними.

Прес-служба "Батьківщини" у відповідь на це наголошує, що ці повідомлення, розіслані ЗМІ у ніч із вівторка на середу, "не відповідають дійсності і є черговою провокацією влади".

"У цьому "повідомленні" нібито від імені Наталії Лисової спростовується заява прес-служби партії "Батьківщина" стосовно сфальшованого інтерв'ю Сергія Власенка, яке оприлюднила агенція УНІАН. Наголошуємо, що партія "Батьківщина" володіє інформацією, щоУНІАН сфальшував інтерв'ю Власенка за вказівкою Банкової", - заявляє "Батьківщина".

"В усьому світі ведеться боротьба з хакерами, натомість українська влада використовує їх у своїй брудній кампанії з дискредитації опозиції", - обурюються у партії Юлії Тимошенко.

Партія "Батьківщина" вимагає від режиму Віктора Януковича "припинити використовувати брудні методи проти опозиції" та просить ЗМІ не використовувати фальшиве повідомлення.

"Українська правда"