Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кокс і Кваснєвський зустрічалися з Тимошенко в душі. Вони були в шоці

Середа, 6 лютого 2013, 21:08

Зустріч екс-президента Європарламенту Пета Кокса та екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського з екс-прем'єром Юлією Тимошенко в Харківській лікарні проходила в душовій кімнаті.

Про це заявила дочка Тимошенко Євгенія в середу після зустрічі з матір'ю, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Вони прийшли в ту кімнату, де вона знаходиться, в душову", - сказала дочка Тимошенко.

За її словами, представників Європарламенту жахнули умови утримання екс-прем'єра у лікарні.

"Їх жахнули ці умови, побачили самі монітори, побачили присутність чоловічого персоналу, охоронців, побачили ці камери, вони все це зрозуміли, відчули... Вони були просто в шоці, коли побачили ці камери... Вони все вивчили, переконалися, що так і є. Вони розуміють, що в таких умовах неможливо вилікуватися", - сказала Євгенія Тимошенко.

Вона не сказала, про що представники Європарламенту говорили з Тимошенко, зазначивши лише, що вони обговорили питання, що їх цікавили.

"Це я не можу сказати, вибачте... Дуже добре зустріч пройшла, тепло. Все, що потрібно, обговорили", - сказала Тимошенко.

Водночас дочка Тимошенко повідомила, що лікарі німецької клініки "Шаріте" можуть приїхати до екс-прем'єра на наступному тижні.

"Нас сповістили через посольство, що начебто вони будуть на наступному тижні. Вони знають про погіршення стану здоров'я, вони повинні самі подивитися і оцінити", - сказала Євгенія Тимошенко.

Вона не змогла відповісти на запитання, чи буде Тимошенко брати участь у режимі відеоконференції у призначеному на четвер допиті свідка "у справі Щербаня". У той же час Євгенія Тимошенко відзначила погане самопочуття її матері.

"За станом здоров'я – не може (не може брати участь)", - сказала Євгенія Тимошенко.

Вона повідомила, що Тимошенко обговорить питання щодо її участі у цьому допиті зі своїм захисником, який повинен приїхати в четвер.

Раніше член медичної комісії Тамара Міщенко повідомила, що реалізація плану лікувальних заходів для Тимошенко, який залишила її лікуючий лікар з німецької клініки "Шаріте" Аннет Райссхауер, майже закінчена, а також висловила стурбованість ситуацією, що склалася.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування