Конкурент Засухи втік за кордон через переслідування

Четвер, 7 лютого 2013, 16:41

Кандидат по 94 округу Віктор Романюк змушений був виїхати за кордон через тиск на нього та його підприємство.

Про це повідомив "Українській правді" його юрист Микола Мотрук.

За його словами, на підприємстві ТОВ "Мако", директором якого є Романюк вже третій день здійснюють обшук представники податкової міліції.

Підприємство займається науковою діяльністю в галузі фармацевтики та розташоване у Львові за адресою вул. Промислова 50/52.

Його директора намагаються притягнути до кримінальної відповідальності. На сьогодні вже відкрито чотири кримінальних провадження.

"Такі кроки я вважаю політично вмотивованими та направленими на те, аби я не брав участь у перевиборах до ВР. Наразі податківцями здійснюється перешкоджання журналіситам та моєму юристові потрапити в приміщення підприємства", йдеться у заяві Романюка, переданій УП.

"Під прикриттям обшуку на підприємстві проводиться демонтаж обладнання, яке вивозять у невідомому напрямку. Я не маю сумнівів, що атака на бізнес є замовленням моїх політичних конкурентів" - наголосив екс-кандидат в народні депутати.

"Минулого понеділка нам повідомили про рішення Шевченківського суду Києва, на підставі якого податківці почали проводити обшук. При цьому, ними здійснюється конфіскація майна. Вартість обладнання вимірюється сотнями тисяч гривень", - заявив Романюк.

На виборах до парламенту 28 жовтня представник Об'єднаної опозиції Віктор Романюк переміг свого найближчого конкурента Тетяну Засуху (ПР) із відривом майже у 10 тисяч голосів.

В результаті рішень Васильківського та Обухівського районних судів 33 тисячі голосів виборців було визнано недійсними. 5 листопада у ЦВК визнали недійсними результати волевиявлення у п'яти одномандатних округах, серед яких округ № 94 в м. Обухів. Романюк подав позов до Європейського суду з прав людини.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування