Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Доктор Пі" влаштував шоу "Не вийду" у суді

Вівторок, 5 березня 2013, 12:08

У Сихівському райсуді Львова розпочався розгляд справи відомого як "Доктор Пі" Андрія Слюсарчука.

Про це у вівторок повідомляє ТСН.

Як відомо, Слюсарчука обвинувачують у вчиненні ним злочинів, передбачених ст. ч. 2 ст. 121 КК (Умисне тяжке тілесне ушкодження), ст. 138 (Незаконна лікувальна діяльність), ч. 2, 3 ст. 190 (Шахрайство),  та ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

Слюсарчука привезли до суду в автозаку десь за годину до початку засідання. Він відмовлявся виходити з нього, кричав "Я не вийду!".

Правоохоронці його заспокоювали, кажучи, щоб він не боявся, бо нікого немає. Загалом біля суду були близько 20 міліціонерів та бійців "Грифону".

З перших хвилин засідання "Доктор Пі" почав вимагати зробити процес закритим - заборонити фото та відеозйомку, а також закрити доступ для преси.

Він пояснив це тим, що буде змушений розкривати лікарську таємницю. А також говоритиме про якісь факти, що стосуються Росії, стосовно яких він давав розписку про нерозголошення.

Проте суддя спочатку відкрив засідання, потім ухвалив рішення заборонити фото та відеозйомку. Однак пресі дозволив лишитися.

Прокурор у свою чергу зазначив, що рішення про відкритість чи закритість засідання мають ухвалюватися по кожному з них окремо.

Слюсарчук на суд приїхав неголений, нестрижений, він має стурбований вигляд.

У вівторок суд має ухвалити рішення про обрання міри запобіжного заходу - 11 березня спливає термін його арешту. Також можливо почнеться розгляд справи по суті.

На засіданні також присутній разом із адвокатом один з потерпілих - чоловік зі Славутича Хмельницької області. Його батьку "Доктор Пі" робив операцію на мозку, після чого той впав у кому і помер.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування