Кличко запрошує Януковича на "бесіду" у Раду

Середа, 6 березня 2013, 09:01

Віталій Кличко звернувся до президента Віктора Януковича з вимогою прийти на пленарне засідання Верховної Ради і відповісти на питання, які цікавлять суспільство.

Про це йдеться у відкритому листі Кличка до Януковича, повідомили в прес-службі "УДАРу".

"За всіма діями чиновників, суддів, правоохоронців стоїть одна людина в державі - Віктор Янукович. Саме він ухвалює рішення, на які не має законних повноважень від імені народу України", - підкреслив Кличко.

"Зокрема, президент Янукович повинен відповісти, що він збирається робити для захисту громадян від політично вмотивованих переслідувань, для забезпечення стандартів життя в країні та виконання законодавчо затвердженого європейського прагнення України", - йдеться в листі Кличка.

На його думку, Янукович не має ані морального, ані юридичного права уникати "звіту за свої дії і бездіяльність, тому повинен прийти в парламент і особисто дати відповіді на поставлені питання".

"Якщо Ви (Янукович - УП) в черговий раз не виконаєте цей свій обов’язок, і не поговорите із народом відверто, у суспільства зʼявляються законні підстави порушувати питання про Вашу відповідність високій посаді президента", - йдеться в листі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News