В Борисполі кажуть, що в них немає порушень на 3,7 мільярдів

Середа, 6 березня 2013, 15:56

В аеропорті "Бориспіль" спростовують інформацію рахункової палати про те, що вони неефективно та з порушенням законодавства використали 3,7 мільярдів гривень з держбюджету.

Про це повідомили у прес-службі аеропорту.

"Фінансування будівництва, зокрема, термінального комплексу D здійснювалося без залучення коштів держбюджету - за рахунок власних, а також кредитних ресурсів, які підприємство обслуговує за рахунок власної діяльності", - йдеться в повідомленні.

В прес-службі заявили, що всі кошти, які було проінвестовано в розвиток аеропорту, витрачалися в суворій відповідності до українського законодавства та міжнародних норм.

Щодо бюджетних коштів на будівництво термінального комплексу D до ЄВРО-2012 в аеропорту заявили: "Реалізацію проекту будівництва термінального комплексу D аеропорту "Бориспіль" було розпочато в 2005 році - за два роки до прийняття рішення про проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року".

Згідно з повідомленням "Борисполя", на будівництво термінального комплексу D з державного бюджету коштів не планувалося і не було виділено.

В аеропорту також повідомили, що усі будівельні проекти державного підприємства пройшли обов'язкове погодження в міністерствах і були затверджені постановою Кабміну.

"Всі кошти у межах реалізації проекту термінального комплексу D витрачалися лише після перевірки та погодження японським інженером в рамках міжнародного контракту", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, у вівторок рахункова палата заявила, що аеропортом "Бориспіль" були використані неефективно та з порушенням законодавства 3,7 мільярдів гривень.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...