Яценюк каже, що тепер за прибирання снігу можуть позбавляти мандатів

Середа, 6 березня 2013, 16:46

Після рішення Вищого адмінсуду будь якого депутата зможуть позбавити мандата за сумісництво.

Про це у середу на брифінгу заявив лідер "Батьківщини"Арсеній Яценюк.

"За цим рішенням будь-яка діяльність є підставою для позбавлення мандата. Прочитати лекцію в університеті - це підстава, моя робота по захисту Власенка - також підстава, сніг піти розкидати - теж підстава", - заявив Яценюк.

Також Яценюк заявив, що "вони вибивають захист з-під Юлії Тимошенко".

Крім того, він сказав, що рішення ВАСУ про дострокове припинення депутатських повноважень Власенка буде оскаржено уже ввечері в Європейському суді з прав людини.

"Та маячня, що вони начебто закрили справу не відповідає дійсності. Одну з кримінальних справ вони закрили, а інші кримінальні справи вони тривають. І зараз вони взяли його на гачок", - сказав він.

"Мета, що стосується персонально Власенка- він основний комунікатор з Юлією Тимошенко і вони зараз вибивають захист з-під Тимошенко", - додав він.

Яценюк сказав, що збирається увечері зустрітися з Власенком і обговорити з ним подальший план дій.

"План влади такий - у минулий четвер сфальсифікувати рішення регламентного комітету, так само ввечері підписати позов і направити до голови Вищого адмінсуду. Потім вранці винести рішення про позбавлення мандата, і в п'ятницю ввечері - це у них традиція така - вони заарештовують або в свята, або перед вихідними..... заарештувати Власенко ", - сказав вЯценюк, коментуючи план влади, про який вони думали.

Як відомо, у середу ВАСУ за позовом Володимира Рибака позбавив Власенка мандату.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...