Попов та міліція радять оминати Раду 2 квітня

Понеділок, 1 квітня 2013, 17:50

Київська міська держадміністрація рекомендує водіям оминати центр Києва 2 квітня, бо через заплановану акцію під Верховної Ради рух транспорту може бути ускладнений там.

"Через заплановані політичними партіями акції можливе ускладнення руху транспорту, виникнення заторів на Європейській площі, на вулицях Михайла Грушевського, Інститутській та Шовковичній", - сказано у повідомленні КМДА.

Київська влада радять за можливості "обирати інші маршрути пересування".

Водночас, начальник прес-служби Головного управління МВС у Києві Ігор Михалко заявив "Коментарям", що міліція "зробить все необхідне для забезпечення громадського порядку під час проведення масових акцій".

При цьому він не зміг відповісти, скільки правоохоронців буде залучено для охорони порядку під час мітингу.

"Все залежить від заявок на проведення акцій і в залежності від зазначеної кількості людей, буде прийнято рішення про притягнення співробітників міліції", - сказав Михалко і додав, що йому поки не відомо про заявлену кількість учасників.

Як відомо, на 2 квітня опозиція закликала громадян прийти на мітинг під Верховною Радою, щоб вимагати від депутатів більшості призначення виборів мера столиці та Київради на 2 червня.

У Партії регіонів заявили, що ніякого рішення про проведення 2 квітня мітингу їхня фракція не ухвалювала.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування