Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович отримав 15 мільйонів ні за що?

Вівторок, 2 квітня 2013, 16:20

Президент Віктор Янукович отримав у 2012 році від донецької друкарні авторську винагороду в 15,5 мільйонів гривень, не видавши при цьому жодної нової книги.

Такий висновок випливає з коментаря заступника директора ТОВ "Друкарня "Новий Світ" Едуарда Вакуленко, передає "Остров".

"Віктор Федорович отримав авторську винагороду відповідно до умов договору, який був укладений в 2011 році. Згідно з угодою він передав авторські права на написані ним книги, а так само на книги які він напише", - сказав замдиректора.

Як відомо, друкарня в 2011 році вже виплачувала Віктору Януковичу 16,4 мільйонів гривень винагороди за передачу авторських прав на створені в 2005-2010 роках Януковичем книги "Рік в опозиції. У політиці не буває остаточних перемог і поразок", "…І рік при владі. Від кризи - до економічного зростання", "Здолати шлях", "Як Україні далі жити", а також на літературні твори, які у майбутньому будуть створені автором.

Вакуленко акцентував увагу на тому, що авторська винагорода виплачена президенту в 2012 році була обумовлена договором 2011 року.

При цьому на запитання, яку книгу видав Янукович в минулому році, замдиректора друкарні відповів: "У мене немає інформації про випуск книг в 2012 році".

Вакуленко ухилився від відповіді на питання, як довго Янукович буде одержувати авторську винагороду за книги, деякі з яких є передвиборчими брошурами.

"Це умови договору (які не розголошуються)", - сказав він, додавши, що друкарня, що виплатила за 2 роки більше 30 мільйонів гривень авторської винагороди, не відчуває через це фінансових труднощів.

Як відомо, згідно з декларацією про доходи Янукович в 2012 році отримав від ТОВ "Друкарня "Новий світ" авторську винагороду в сумі 15,55 мільйонів гривень відповідно до умов видавничого договору, підписаного у 2011 році.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
08:06
На Дніпропетровщині через ракетний удар пошкоджено два енергооб’єкти та виникли перебої з водою 
07:50
За добу відбулося 94 бойових зіткнення: найактивніший ворог на Авдіївському напрямку 
07:33
Ракетний удар: ворог атакував енергооб’єкти у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях
06:26
У південно-східних областях втретє за ніч була оголошена ракетна небезпека: у Херсоні пролунали вибухи
05:48
відеоВ Росії на Кубані безпілотники атакували два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
доповненоПольща цієї ночі двічі піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запускали ракети: було оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
Усі новини...