Шуфрич - "царевичам" з опозиції: Здайте "виродків" зі сніжками самі

Середа, 3 квітня 2013, 11:46

Депутати фракції Партії регіонів вимагають терміново зловити і передати правоохоронним органам винних у закидуванні сніжками депутатів-жінок.

Про це заявив депутат-"регіонал" Нестор Шуфрич на брифінгу у парламенті у середу.

За його словами, прихильники опозиціонерів не чіпали депутатів-чоловіків, а застосовували насильницькі дії лише до депутатів-жінок.

"Я звертаюся до наших трьох царевичів – Олега Львівського, Арсенія Буковинського та Віталія Столичного – з тим, що вони повинні негайно з’ясувати, хто з тих осіб, кого вони запросили чи підкупили на мітинг під Верховною Радою, скоїли цей злочин, і передати їх правоохоронним органам", - сказав Шуфрич.

"Вони (лідери опозиції) знають їх, я переконаний в цьому. І (повинні) проявити своє ставлення до цього інциденту", - заявив "регіонал".

"Зі свого боку ми обіцяємо, що не залишимо так просто цю ситуацію і зробимо все для того, щоб ці люди були покарані", - додав він.

Шуфрич попросив журналістів, які знімали інцидент, надати відео, щоб можна було упізнати "нелюдів", які у масках напали на жінок.

Він звернувся до лідерів опозиції: "Знайдіть цих виродків і самі передайте правоохоронцям".

Разом із тим, на запитання, чи не хоче влада переглянути свою політику, адже негатив у суспільстві зріс настільки, що скоро по них будуть кидатися "коктейлями Молотова", Шуфрич відповів:

"Три роки тому ми були в опозиції, і ми ніколи не дозволяли собі поводитися таким чином. Ми теж могли б привести розлючених людей зі східної України, які б зробили те саме по відношенню до опонентів. Але ми знали свою силу – і вона була саме у мирних акціях протесту".

На зауваження, що в Харкові прихильники "регіоналів" останнім часом обливали опозиціонерів зеленкою та екскрементами, Шуфрич відповів:

"Я знаю, що, принаймні, по відношенню до жінок з опозиційних політичних сил ніхто не дозволяв собі такі дії".

Водночас, "регіоналка" Олена Бондаренко порівняла кидання в депутатів сніжок чи льоду із тим, що невдоволені читачі б так виявляли своє ставлення до журналістів.

Крім того, Шуфрич висловив думку, що у зв’язку з інцидентом є сенс ухвалити законопроект щодо заборони використання будь-яких маскуючих елементів під час акцій протесту.

Бондаренко також додала, що "регіонали" звернулися до керівників опозиції з питанням, чи готові вони підтримати в цьому інциденті їхніх жінок.

"У Нестора Івановича була бесіда з Арсенієм Петровичем, він сказав, що підтримає. У мене сьогодні відбулася така бесіда з Іриною Геращенко, вона також пообіцяла свою підтримку", - сказала вона.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...