Горіна: Мене хотіли вбити

Середа, 3 квітня 2013, 12:58

Народний депутат від Партії регіонів Ірина Горіна запевняє, що, кидаючи в неї снігом, її хотіли вбити.

Про це на своїй станиці Facebook пише журналіст Дмитро Гнап, який додзвонився до Горіної і в лікарню, де її оглянули.

За словами Гнапа, регіоналка скаржиться, що її постійно рве й сильно болить голова, тому що в неї "попали снігом, у якому були лід і земля".

"У землі, напевно, був камінь. Я була вся в землі, розумієте? Мене хотіли вбити! Вони були в темних куртках і медичних масках! Вони кричали мені: "Тебе треба, сука, убити!", - процитував Гнап Горіну й додав, що після цього вона почала плакати в слухавку.

Разом з тим журналіст відзначив, що в травмпункті 12-ої лікарні на Підвисоцького сказали, що Горіна приїхала до них о 22.00 (сам інцидент відбувся, за словами Горіної, близько 17.00).

"У лікарні підтвердили, що лікар записав діагноз Горіної: закрита ЧМТ і струс мозку. Але саму лікаря, яка проводила огляд, півгодини не можуть знайти: "Вона кудись вийшла, а мобільний не бере", - написав Гнап.

Він також додав, що 2 квітня Горіна відмовилася від госпіталізації.

Як відомо, 2 квітня о 21.20 Горіна звернулася до міліції  з заявою про те, що її обкидали сніжками невідомі особи з числа учасників політичної акції, яка проходила у вівторок під Верховною Радою. Столична міліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганських дій у відношенні народного депутата. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування