Гриценко погрожує вийти з фракції

Четвер, 4 квітня 2013, 16:59

Анатолій Гриценко попереджає, що він може вийти із фракції "Батьківщина" і взагалі відмовитися від мандата народного депутата.

Про це він написав у своєму блозі, коментуючи вихід із фракції "Батьківщини" Олега Канівця та парламентські події четверга.

"Якщо вожді опозиції і надалі лише імітуватимуть боротьбу, прийматимуть одноосібно (без обговорення з депутатами) рішення, наслідком яких є втрата довіри людей і маргіналізація опозиції, то з фракції можуть піти й інші депутати, і я в тому числі", - заявив Гриценко.

"Якби Олег Канівець, за якого я ручався, не залишився в опозиції, а тушкою перейшов у табір влади Януковича, я би поклав на стіл свій депутатський мандат. Сподіваюся, що Канівець також дотримає своє слово і залишиться в опозиції", - уточнив він.

Гриценко наголосив, що Канівець не перейшов у більшість, а залишається опозиційним, навіть ставши позафракційним депутатом. За його словами, Канівця намагалися дискредитувати соратники, він просив керівництво фракції зупинити це, а воно не відреагувало.

Гриценко вважає, що лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк має скласти депутатський мандат, оскільки його "протеже" – Табалови, Немилостивий та Стаднійчук – "дружно стали під прапори Януковича".

"Мабуть, риторичне питання: за чотирьох зрадників, які пройшли до ВР за квотою "Фронту змін" і зараз (вдень) сидять на Банковій разом із регіоналами і комуністами, Яценюк мав би скласти свій мандат? Моя відповідь – так", - написав Гриценко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування