Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко: За "тушок" мають відповісти ті, хто включив їх до списку

Четвер, 4 квітня 2013, 22:08

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко вважає, що ті, хто рекомендував включити до списку "Батьківщини" людей, які стали згодом перебіжчиками, повинні нести політичну відповідальність.

"Люди, які рекомендували цих людей в список, звичайно, повинні нести політичну відповідальність за це. Яка ця відповідальність має бути - інше питання", - сказав Власенко "Інтерфакс-Україна".

Він уникнув відповіді на питання, чи повинен подавати у відставку з посади лідера фракції Арсеній Яценюк в зв'язку з тим, що більшість "тушок" були включені в список ГО "Батьківщина" за квотою "Фронту змін".

Власенко також зазначив, що не знає позиції Тимошенко щодо цього питання.

"Я сьогодні в Харкові не був і у мене не було можливості переговорити з Юлією Володимирівною з цього приводу. Як тільки я її побачу і поговорю, у мене буде можливість повідомити вам про позицію Юлії Тимошенко", - сказав Власенко.

Водночас він дав зрозуміти, що для нього не став несподіванкою вихід з фракції Романа Стаднійчук, який став парламентарем після позбавлення Власенка депутатського мандата.

"Мені відомо, що ця людина звільнилася зі свого місця роботи 28 лютого, в той день, коли пан Рибак подав позов до мене у Вищий адміністративний суд. Я про позов не знав. А ця людина вже звільнилася з роботи, щоб заскочити на моє місце . Про що ми говоримо?", - сказав Власенко.

Як відомо, в четвер про вихід з фракції "Батьківщина" заявили депутати Віталій Немилостивий, Стаднійчук та Олег Скосар (були включені до списку за квотою "Фронту змін"), а також Ігор Канівець (квота "Громадянської позиції").

У грудні 2012 р. до фракції "Батьківщина" також відмовилися входити Олександр та Андрій Табалови. Обидва були рекомендовані "Фронтом змін".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування