Тимошенко кличе до себе журналістів

Субота, 6 квітня 2013, 11:28

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко закликає представників ЗМІ приїхати до неї до лікарні "Укрзалізниці" у неділю, щоб бути присутніми при складанні акту щодо її начебто небажання їхати до суду.

Про це йдеться у відкритому листі Тимошенко до представників ЗМІ, оприлюдненому на її сайті в суботу.

"Змушена звернутися до вас з проханням приїхати до мене у харківську лікарню "Укрзалізниці" у неділю 7 квітня 2013 року. Прошу, щоб ви були присутніми під час складання представниками Качанівської колонії чергового неправдивого акту щодо мого начебто "небажання" їхати в Київ до суду, бо тільки ваша присутність може допомогти припинити лавину неправдивої інформації", - йдеться в листі.

"Якщо це станеться, то у вас буде змога пересвідчитися, що відеозйомки, які вкидають в ЗМІ за наказом режиму, є змонтованими і не відображають мою позицію", - стверджує Тимошенко.

Вона зазначає, що через стан здоров’я не бажає брати участь у розгляді "абсурдної справи" щодо ЄЕСУ в Київському районному суді Харкова.

"Однак, враховуючи тяжкість сфальшованих режимом Януковича обвинувачень у іншій політично вмотивованій справі - "справі Щербаня", я продовжую вимагати своєї особистої присутності на судових засіданнях з допитів усіх свідків", - пише екс-прем'єр.

"Проти сфальшованих актів про мою "відмову", неправдивих показів нібито "свідків" ГПУ, побудованих на словах третіх-четвертих-п‘ятих осіб або померлих людей, має бути моє власне слово, бо доказувати абсурдність звинувачення у вигаданій владою причетності до тяжкого злочину я збираюся без огляду на своє здоров’я", - зазначає вона.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування