Дорофєєв вважає, що його хочуть дискредитувати

Неділя, 7 квітня 2013, 19:03

Ведучий 5 каналу Сергій Дорофєєв, який вирішив перейти на "Інтер", заявляє, що проти нього почалася кампанія з дискредитації.

"Все, що відбувається, дає підстави вважати, що відносно мене почалася кампанія з дискредитації. Тож промовчати не зможу. Хто стоїть за цією кампанією мені, як ви розумієте, відомо", - йдеться в його зверненні до глядачів, опублікованому на "Телекритиці".

За його словами, той факт, що він підтвердив виданню свій перехід з одного каналу на інший, жодним чином не порушує домовленостей з 5-м каналом, зокрема, про випуск прес-релізу, де вся інформація буде викладена докладно.

Дорофєєв також стверджує, що в словах генерального продюсера 5 каналу Юрія Стеця про те, що причина порушення домовленостей з каналом полягає в домовленостях журналіста з Дмитром Фірташем і Сергієм Льовочкіним, "немає ані слова правди".

"Ніяких домовленостей - ні усних, ні письмових - з 5-м каналом я не порушував, ні з Фірташем, ні з Льовочкіним ні про що не домовлявся. Хоча зазначені особи є акціонерами "Інтера" і, якщо вони захочуть зі мною зустрітися, я , безумовно, зустрінуся, як зустрічався з власником 5-го каналу Петром Порошенком. Усі умови свого переходу я обговорюю з топ-менеджментом "Інтера" та 5-го каналу", - сказав журналіст.

Дорофєєв підтвердив, що готується до інтерв'ю з патріархом Кирилом, однак запис інтерв'ю призначено на день, коли у нього немає ефіру на 5-му каналі, і інтерв'ю вийде вже тоді, коли він піде з ефіру 5-го каналу.

"Про те, що я переходжу на "Інтер", на 5-му каналі знають всі - заява про звільнення давно лежить у відділі кадрів", - додав він.

Журналіст також зазначив, що про свою можливу роботу в проекті "Позаочі" вперше почув від "Телекритики", і ні про що подібне менеджмент "Інтера" з ним не говорив.

"Хочу вас запевнити, що принципи незалежної журналістики я буду нести й далі, як це робив у Білорусі, як робив це на 5-му каналі", - сказав також він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування