Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко закликав опозицію ігнорувати шоу Шустера, яке "режисує Банкова"

Понеділок, 8 квітня 2013, 13:14

Микола Томенко закликає опозицію ігнорувати участь у ток-шоу, яке, за його словами, режисує Адміністрація президента.

Про це політик написав у своєму блозі на сайті "Кореспондент".

"Я вже не один рік і за попередньої, і за теперішньої влади говорив: якщо ми поважаємо власну країну, українських журналістів, то ми не можемо допускати, щоб ключові політичні програми …вели громадяни інших країн, а їх режисуру здійснювала АП", – зазначив Томенко.

Він зауважив, що вже кілька років поспіль йде обговорення про "проплачені або, точніше, проплачене політичне ток-шоу громадянина інших країн Савіка Шустера".

"Всі жаліються на те, що воно повністю режисується, до речі, не українськими, а здебільшого російськими політтехнологами, що працюють в Адміністрації президента. Нарікають на те, що там затверджуються списки учасників, списки тем, схеми маніпуляцій тощо", - вважає Томенко.

"Але парадоксально, що ті політики, які активно таврують проплачене політичне шоу іноземних заробітчан та Адміністрації арезидента, радо ходять на ці ток-шоу і грають ролі другого плану в постановках влади", – зазначив він.

За його словами, сьогодні ситуація набула гіпертрофованого характеру. Влада визначила своїх так званих спікерів, але вона більше переймається не ними – людьми, які зачитують речовки від влади про злочинну, неконструктивну опозицію.

На думку Томенка, вихід дуже простий – ігнорувати участь у таких ток-шоу і зробити все, щоб програми "за режисурою Адміністрації президента і з виконавцями-заробітчанами з інших країн перетворилося на ток-шоу політичних клоунів, яке би ніхто не дивився".

"Тому я вкотре пропоную представникам реальної опозиції ігнорувати участь у таких політичних шоу, не підіграючи владі і не жаліючись на них", – наголошує Томенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...