Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція вручила Васильків УДАРу, Партія регіонів - людині губернатора

Четвер, 2 травня 2013, 12:50

Опозиційні політичні сили висунули на виборах мера Василькова єдиного кандидата депутата від "УДАРу" Васильківської міськради Сергія Сабова.

Про це повідомляє прес-служба Київської обласної організації партії "УДАР"

"Минулорічні вибори до Верховної Ради України засвідчили широку підтримку опозиційних сил на Київщині. Висока довіра земляків зобов’язує нас іти єдиним фронтом у боротьбі за перемогу демократії та розвиток Київської області", – йдеться у заяві.

Опозиційні сили Київщини вважають, що підтримка єдиного узгодженого кандидата від опозиції дасть можливість ефективно протистояти використанню адміністративного ресурсу, утискам та можливим фальсифікаціям з боку політичних опонентів від влади.

Єдність та координація дій забезпечить перемогу демократичним силам Василькова.

Сабов
Сабов

Заяву підписали голова Київської облорганізації "УДАРe", керівник фракції у Київській облраді Олег Велікін, голова Київської облорганізації ВО "Батьківщина", народеп Костянтин Бондарєв та голова Київської облорганізації ВО "Свобода" Олександр Марченко.

Між тим Партія регіонів 1 травня на своїх зборах прийняла рішення про висунення кандидатом у мери  Володимира Сабадаша.

Він є головою Васильківської райдержадміністрації і також є людиною, підконтрольною губернатору Київщини Анатолію Присяжнюку.

Як відомо,  5 листопада 2012 року повноваження мера Василькова Сергія Іващенка були припинені за його бажанням.

Наразі повноваження мера виконує секретар Васильківської міськради Олександр Скиба, який представляє Партію промисловців і підприємців. Його вважають людиною, підконтрольною екс-меру Іващенку.

Призначення виборів у Василькові стало каменем спотикання в роботі парламенту, оскільки депутати від більшості не підтримали з першого разу проведення виборів.

Однак після ультиматум опозиції не голосувати за призначення виборів у інших містах, більшість призначила вибори на 2 червня.

Як відомо, Васильків входить до 94 "проблемного" округу, де опозиціонер Віктор Романюк боровся за мандат з Тетяною Засухою. ЦВК не змогла встановити результати виборів у цьому окрузі, тут мають бути призначені перевибори до ВР.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...