Кличко співав ветеранам під гітару, а Яценюк носив квіти

Четвер, 9 травня 2013, 12:55

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко привітав ветеранів у Житомирському обласному госпіталі для ветеранів війни у Бердичеві.

Як повідомляє прес-служба партії, в госпіталі у Бердичеві лікуються понад півтори сотні ветеранів Другої світової війни. Майже всі вони зібралися на зустріч з Кличком. Тих, хто обмежений в пересуванні, лідер "УДАРу" відвідав і привітав в палатах медичного закладу.

З концертною програмою для ветеранів виступили студенти Житомирського музичного училища. Ветерани ділилися спогадами про воєнні роки, а Віта лій Кличко згадав двох своїх дідів, які пройшли усю війну.

Кличко відповів на запитання ветеранів, заспівав під гітару воєнну пісню з ними. Крім того, лідер "УДАРу" та ветерани сфотографувалися на пам’ять.

В Києві народні депутати фракції "Батьківщина" з нагоди 68-ї річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні поклали квіти до Меморіалу Слави в парку Слави в Києві.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", церемонію очолили лідер фракції Арсеній Яценюк, перший заступник голови ВО "Батьківщина" Олександр Турчинов, депутати Сергій Терьохін, Микола Томенко.

Крім того, квіти до пам'ятника поклали депутати Юрій Одарченко, Володимир Яворівський, Валерій Сушкевич, Андрій Пишний, Андрій Іванчук, Олександр Бригинець, Володимир Бондаренко, Тетяна Донець, Віталій Ярема, Лілія Гриневич.

Молоді люди, одягнені в національні костюми, несли картини з квітами.

Водночас присутні неподалік прихильники КПУ кричали "Гітлер капут!", "Бандери!" та "Ганьба!".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування