Могильов збирає антифашитський марш у Криму

Четвер, 9 травня 2013, 19:34

Кримський прем'єр Анатолій Могильов виступив з ініціативою провести в Криму масштабний антифашистський мітинг, повідомляє в четвер управління інформаційної політики Ради Міністрів Криму.

"Останнім часом у нас у країні починає проявлятися неонацизм, оскаженілий націоналізм. Я вважаю, нам необхідно, всім кримчанам, висловити своє ставлення до цього. Тому я пропоную провести великий антифашистський, антинацистський мітинг, на якому ми зможемо висловити свою думку, точку зору Криму. Деякі політики спекулюють на тому, що одна нація нібито краща за іншу, якщо такі ідеї вкидати в суспільство, це може призвести до дуже сумних наслідків", - заявив Могильов, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Голова Ради Міністрів автономії також привітав усіх кримчан із Днем Перемоги.

"Насамперед хочу привітати всіх зі священним святом - Днем Перемоги. Це головне, всенародне свято, яке назавжди залишиться в пам'яті наших людей. Дуже боляче і прикро, коли останнім часом деякі політики намагаються переписати історію, принизити подвиг наших ветеранів. Ми цього не допустимо ніколи", - наголосив кримський прем'єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування