Провладні активісти влаштують на окрузі під Києвом "каруселі" за 300 гривень, - "Свобода"

Субота, 1 червня 2013, 19:35

За даними ВО "Свобода", 2 червня на 16  виборчому окрузі у Вишгородському районі влада влаштує "каруселі", щоби сфальшувати результати виборів на користь свого кандидата.

Про це повідомили у пресс-службі ВО "Свобода" з посиланням на Валентину Парчук, яка є є єдиним узгодженим кандидатом від опозиційних сил в окрузі №16 на довиборах до Київської облради.

"На довиборах влада готує масштабні фальсифікації та застосовуватиме "улюблені" технології, такі як "каруселі" та фальшування під час голосування на дому", - заявила Парчук.

За її словами, 2 червня о 8-й годині ранку чотири автобуси, а це приблизно 200 осіб, рушать з передмість Києва на 16-й виборчий округ у Вишгородському районі.

"Мета – сфальшувати результати виборів на користь провладного кандидата. Кожному із найманців за участь у цій брудній справі обіцяно по 300 гривень винагороди", - додала Парчук.

Крім того вона зазначила, що членам дільничних комісій від опозиції не повідомляють, що на дільниці надійшли бюлетені, у такий спосіб готуючи зрив голосування.

Також члени територіальних виборчих комісій від влади перебуватимуть на дільничних комісіях, аби наглядати за "правильним" голосуванням на дому, що також є грубим порушенням законодавства.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News