"Укрзалізниця": Компенсації за Hyundai отримали вже 7 тисяч пасажирів

Понеділок, 3 червня 2013, 14:39

За період курсування швидкісних потягів категорії Інтерсіті+ по компенсацію різниці вартості проїзду у зв'язку із заміною поїздів до "Укрзалізниці" звернулося 7 тисяч пасажирів.

Про це повідомили у Державній адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") у відповідь на запит Тиждень.ua.

Загальна сума виплат за цей період (травень 2012 – травень 2013 рр.) склала 871 тисяч гривень.

В "Укрзалізниці" запевняють, що за рік "компенсацію у різниці вартості проїзду у зв'язку із заміною вищевказаних поїздів на поїзди нижчої категорії отримало 7 тисяч пасажирів".

"Щодо загальної суми, яку відшкодувала Укрзалізниця пасажирам усіх поїздів за зазначений період (травень 2012 – травень 2013 років), заміна складу пасажирських поїздів або окремих груп вагонів з однієї категорії на іншу не здійснювалися", - йдеться у повідомленні. 

Запуск потягів Hyundai відбувся 27 травня 2012 року.

Практика показала, що поїзди не витримують не лише морозної зими, а й весни, ламаються один за одним і простоюють годинами.

У січні "Укрзалізниця" заявила, що відшкодувала пасажирам понад 800 тисяч за запізнення Hyundai. Однак, за інформацією ЗМІ, суди відмовляються відшкодовувати збитки постраждалим від поламаних Hyundai.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування