Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Представники "переможця" у Василькові розвеселили суддів нісенітницями

Субота, 8 червня 2013, 12:51

Київський окружний адмінсуд не задовольнив клопотання представників "УДАРу" про долучення відеодоказів і матеріалів ЗМІ про те, що характер фальсифікацій під час виборів носив системний і широкомасштабний характер

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив спостерігач, активіст Владлен Сергієнко.

За його словами, суд за позовом Васильківської міськорганізації "УДАРу" відбувся з усіма дебатами та у встановленому законом порядку під головуванням судді Інни Скрипки.

"Представники відповідача, тобто Васильківської ТВК, прибули на суд у складі Мусієнко, Горшков та Пономарчук. До речі, Дмитро Горшков … позиціонував себе, як представник штабу В.І.Сабадаша. Він проживає у Вишневому, звідки у Васильків під час голосування завозиися "карусельщики", - зазначив Сергієнко.

Інший представник ТВК - Олексій Пономарчук - є викладачем у Харківському інституті внутрішніх справ. Пояснюючи ситуацію, чому протоколів на дільницях було менше, у своєму виступі Пономарчук зазначив, що "може існувати таке, коли кількість виготовлених бюлетенів може бути меншою за кількість виданих на виборчі дільниці".

Також це може бути пов`язано з тим, що "протокол про результати голосування був складений раніше на 5 хвилин, ніж підсумковий".

"Це призвело до відвертого реготу не тільки захисників Сабова, а й суддів, і навіть його колег", - зауважив Сергієнко.

 фото - Facebook Vladlen Sergiyenko

Із 15 членів ТВК протокол про результати не підписали лише Володимир Сірий - заступник голови ТВК, "який далекоглядно і обачно захворів і не зявився на засідання", та член ДВК від ВО "Батьківщина" Лариса Іришина, яка перестала відвідувати засідання ТВК після того, як не зареєстрували кандидатом її доньку Ірину Майстер.

Також протокол не підписав член ДВК від "Фронту змін" Галина Литвиненко, яка відмовилася від підписання протоколу і виклала окрему думку про фальсифікації у Василькові і незгодою з визначенням "переможця".

Клопотання представників "УДАРу" про залучення Литвиненко у якості свідка було відхилено.

"Також суд не задовольнив клопотання представників "УДАРу" про долучення відеодоказів і матеріалів ЗМІ про те, що характер фальсифікацій носив системний і широкомасштабний характер, про що сповіщали і спостерігачі, і журналісти, інформагентства та народні депутати, які були присутні на ДВК у Василькові в день голосування", - повідомив Сергієнко.

  фото - Facebook Vladlen Sergiyenko

Наступне засідання суду за позовом кандидата від опозиції було призначено на 12:00 8 червня.

Як відомо, на виборах мер Василькова, що відбулися 2 червня, виборча комісія Василькова визнала переможцем представника Партії регіонів Володимира Сабадаша. Його відрив від Сабова становить 234 голоси. Третє місце посів двічі екс-мер Василькова Валерій Попович.

7 червня представники кандидата на посаду мера Василькова від "Удару" Сергія Сабова подали позов до Київського окружного адмінсуду щодо оскарження результатів виборів мера. Зокрема, в позові наголошується на неможливості достовірного встановлення результатів позачергових виборів мера Василькова та необхідності проведення повторних виборів.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:13
Пентагон "буквально перевертає небо і землю", щоб швидко доставити зброю в Україну
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить у сусідів
00:15
оновлюєтьсяХарків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
22:52
оновленоУ тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині повідомили про вибухи на нафтобазі
22:38
БоксБогачук: Якщо Ломаченко програє, то, напевне, завершить кар’єру
Усі новини...
Реклама: