У Росії зняли з ефіру програму з жартом про розлучення Путіна

Субота, 8 червня 2013, 17:44

У Росії один із випусків передачі "Соціальна мережа" на Суспільному телебаченні був знятий з ефіру через жартівний сюжет на тему розлучення Володимира й Людмили Путіних

Про це повідомив ведучий програми Владислав Сорокін у мережі Фейсбук.

Він і його колега Катерина Вороніна для випуску 7 червня підготували добірку фотографій, які, на їхню думку, Путін міг би розмістити на сайтах знайомств після розлучення з дружиною, про яке було заявлено 6 червня.

"Ми з Катею записали в середу випуск, де жваво й, по-моєму, відмінно обговорили відставку Собяніна (з посади мера Москви). Причому необразливо і, на мій погляд, взагалі прособінінськи. Подзвонив аж цілий віце-мер бідному керівництву ОТР і нажалівся", - пише Сорокін.

"Сьогодні (у п’ятницю) ми старалися ще більше, і, надихнувшись Mashable, зробили відео-версію лістингу про фоточки Путіна для мамбы.ру. Програму взагалі, усю, цілковито зняли з ефіру", - повідомив він.

"Клас! Так тримати! Але вже без нас, допрацьовуємо за угодою до 30 червня й "папа". Та-дам!", - заявив ведучий.

Пізніше гендиректор "Общественного телевидения России" (ОТР) Анатолій Лисенко назвав брехнею повідомлення про зняття з ефіру програми "Соціальна мережа", ведучі якої підготували сюжет про розлучення Путіна.

Як повідомляє РІА "Новости", Лисенко запевнив, що передача не вийшла в ефір через те, що "була абсолютно не готова" з технічних причин.

"Це все брехня, нічого не закривали ... Нехай хлопці не роблять з себе героїв і не брешуть", - заявив гендиректор ОТР.

Суспільне телебачення почало роботу 19 травня 2013 року. Канал, який створювався як альтернатива державним, незабаром після запуску розкритикували за шаблонність програм і неактуальність, зазначає Lenta.ru.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News