Генерал Парсенюк прибув до райвідділку міліції "відбілити" похресника?

Вівторок, 2 липня 2013, 01:40

Начальник Миколаївського облуправління міліції Валентин Парсенюк, похресника якого підозрюють у причетності до зґвалтування і побиття жінки, особисто приїхав до мітингувальників під Врадіївський райвідділ міліції.

Про це "Преступности.НЕТ" повідомили очевидці подій.

Згідно з інформацією, Парсенюк приїхав разом з одним із заступників прокурора Миколаївської області і пішов до натовпу обурених людей.

"Люди були налаштовані спочатку агресивно, але потім мітингувальники таки стали слухати генерала, який вислухав вимоги людей і пообіцяв врахувати їх", - повідомляють очевидці з місця подій.

Водночас, за повідомленням УНІАН, яке посилається на прес-службу прокуратури Миколаївської області, Парсенюку вдалося дійти згоди з мешканцями смт щодо припинення будь-яких активних дій з їхнього боку та розійтися.

Згідно з інформацією, станом на 01:20 біля райвідділку перебувають близько 30 осіб з числа мешканців селища.

Вранці люди обіцяли повернутися під райвідділок.

Як відомо, більше тисячі жителів Врадіївки "штурмують" місцевий райвідділ з вимогою притягнути до відповідальності міліціонерів і таксиста, яких підозрюють у зґвалтуванні та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень молодій жінці.

26 червня троє чоловіків затягнули в автомобіль 29-річну жінку, вивезли її в лісосмугу біля села Сирове і зґвалтували.

По дорозі і на місці згвалтування дівчину жорстоко били.

Зараз потерпіла знаходиться у відділенні нейрохірургії Миколаєва. У неї діагностовано відкриті переломи черепа в декількох місцях, різані рани голови, обличчя, множинні удари і гематоми.

Жінці вже зроблено дві операції, стан її розцінюється як важкий.

Жертва насильства повідомила слідчому, що її побили і зґвалтували два офіцери міліції - лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, який є похресником керівника обласного управління МВС Валентина Парсенюка.

У побитті також брав участь місцевий таксист на прізвище Рябіненко. Поліщук та Рябіненко затримані, що ж стосується Дрижака, то у нього виявилося алібі - він, нібито, в момент злочину чергував у райвідділі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування