Міліціонерів, які побили росіян, посадили під домашній арешт

Четвер, 4 липня 2013, 14:31

У Кіровоградській області Голованівський райсуд обрав домашній арешт як запобіжний захід волі для міліціонерів, які побили подружжя з Росії.

3 липня ввечері в Голованівському районі відбулися два окремі засідання суду по двом підозрюваним у побитті громадянина Росії Олександра Дубкова, передає УНІАН.

На кожному із засідань слідчий районної прокуратури подавав клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою, яке було затверджено прокурором району.

Адвокат підозрюваних відкидав клопотання слідчого, пропонуючи застосувати запобіжний захід, не пов'язаний з позбавленням особистої свободи.

В обох випадках суддя прийняв рішення про запобіжний захід обмеження волі у вигляді домашнього арешту на 60 днів. Дата наступного слухання поки не відома.

Як відомо, 1 липня о 4 годині ранку в селі Розкішне Голованівського району стався конфлікт між подружньою парою з Росії та двома працівниками райвідділу міліції.

Оскільки конфлікт виник на грунті особистих неприязних відносин, постраждалі претензій до правоохоронців не мають, і просять суд не позбавляти волі працівників міліції.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування